Bel ons vrijblijvend

Bel Ons vrijblijvend

work-wetroom-featured

Renovatie premies

Bij RVH Projects ligt onze expertise in het vernieuwen van badkamers, keukens en het uitvoeren van complete verbouwingen. Ons team, rijk aan ervaring, zet zich in voor persoonlijke service en top-notch kwaliteit die ons onderscheidt. We bouwen een band met onze klanten op door zelf actief de renovaties te beheren en door u bij elke stap met persoonlijk advies te ondersteunen. Een langdurige relatie start met een open dialoog. We zijn er om naar uw wensen te luisteren, samen te verkennen wat u wenst en de beste oplossingen voor uw ruimte te identificeren.

Verbouwen met voordeel door renovatiepremies

Een renovatiepremie kan de totaalkosten voor uw verbouwing aanzienlijk drukken. Bepaalde subsidies zijn exclusief toegankelijk indien u samenwerkt met een erkende aannemer. Kies voor RVH Projects om optimaal te profiteren bij de renovatie van uw badkamer. Dankzij onze uitgebreide ervaring zijn wij volledig op de hoogte van alle beschikbare premies en hun specifieke eisen, zodat we u kunnen helpen elke kans te benutten.

kitchen-bathroom-content-image

Vlaamse Aanpassingspremie

De Vlaamse overheid biedt ouderen en personen op leeftijd een helpende hand met de Aanpassingspremie. Deze subsidie maakt het mogelijk om de badkamer aan te passen zodat men langer zelfstandig thuis kan blijven wonen, door een deel van de verbouwingskosten terug te betalen.

Premies voor Uw Sanitaire Verbouwingen

Overweegt u een uitgebreide renovatie van uw badkamer, of denkt u aan de installatie van een zonneboiler of warmtepomp(boiler)? De Vlaamse Regering komt tegemoet met de ‘Mijn VerbouwPremie’ voor dergelijke sanitaire werken. Afhankelijk van uw inkomen en situatie kan de terugbetaling oplopen tot 35% tot 50% van de kosten op basis van de facturen.

Verlaagd Btw-tarief

Een fijne bonus: u kunt genieten van een verlaagd btw-tarief bij de renovatie van uw badkamer. Indien u aan de criteria voldoet, komt u in aanmerking voor een btw-tarief van slechts 6% op zowel de materialen als de arbeidskosten, in plaats van de gebruikelijke 21%.

Alle Renovatiepremies

Vraag uw gratis offerte aan